Schäffer vendégház

Fontos tudnivalók:

▸Ingyenes WIFI
▸Bográcsozási lehetőség
▸Kamerával megfigyelt őrzött parkoló az udvarban (ingyenes)
▸Klimatizált szobák
▸LCD televízió
▸városnéző kisvonat                                                                                                    ▸1 km-en belül étterem, italdiszkont, bankautomata, gyógyszertár

A horgászok paradicsoma!

A horgászat szenvedélye szinte az emberiséggel egyidős: igaz, először csak táplálékszerzés céljából fogták a halakat, és a civilizált társadalom eljövetelével vált hobbivá. Továbbra is betölti ételszerző tisztségét is, mégis inkább kikapcsolódás céljából hódolunk a horgászatnak.

A horgászat azonban egy igen kedvelt hobbi: teleszkópos horgászbotok, kapásjelzők, különféle csalik, hálók, horgonyok és damilok segítenek a legtökéletesebb horgászélményben. A horgászat a passzív pihenés egyik kedvelt formája, viszont ne feledkezzünk meg arról, hogy művelésére szigorú szabályok vonatkoznak, és mindenféleképpen rendelkeznünk kell horgászengedéllyel!

Szeret horgászni? Látogasson el a Ponty-Poronty Vendégházunkba és pihenjen nyugodt körülmények között!

A nyárra való tekintettel éppen itt az ideje, hogy hódoljon horgászszenvedélyének: a Bács-Kiskun megyei Nagybaracska területén természetes élővizek gyűrűjében élvezheti a horgászat idegnyugtató hatásait, ugyanis ez a terület igen gazdag halállománnyal rendelkezik.  Csak keresse az Ó-Dunai Füzesi holtágat!

Vendégházunkról és a további lehetőségekről, szolgáltatásainkról bővebb tájékoztatást nyújtunk elérhetőségeinken!

Felszereltség/Befogadóképesség:

A vendégház 2 apartmanból áll, az apartmanok teljesen felszereltek, hűtő, klíma, LCD televízió. A konyha felszereltsége (mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, étkészlet, tálak és edények) lehetőséget biztosít a vendég számára a kedvenc ételei elkészítésére. A kertben lehetőség van bográcsos ételek megfőzésére vagy szalonnasütésre. A vendégház ideális családoknak, baráti társaságoknak a nyugodt kikapcsolódásra. A vendégháztól 80 méterre saját stég is található, ahol a horgászni vágyó turisták tudják szabadidejüket kellemesen eltölteni.

Látogasson el családjával vendégházunkba és töltse el kellemesen szabadidejét!

Szoba/apartman árak:

Áraink bruttó árak, nincs idegenforgalmi adó.

Kérjen Ön is ajánlatot a lenti űrlap segítségével:

Scroll to Top