Csónak vendégház

Fontos tudnivalók:

▸Ingyenes WIFI
▸Kerékpárkölcsönzés
▸Wellness részleg (jakuzzi és szauna)
▸Csónakbérlési lehetőség
▸Kültéri medence
▸Kamerával megfigyelt őrzött parkoló az udvarban (ingyenes)
▸Klimatizált szobák
▸LCD televízió
▸Gyereksarok és gyerekjátékok
▸Horgászati lehetőség a közelben
▸400 méteren belül gyógy- és termálfürdő, valamint csúszdapark és strandmedencék

 

Gyógyulás természetesen!

A legtöbb betegségnek lelki okai vannak, amiket csak nagyon nehezen, vagy szinte soha sem tudunk kellően lezárni, rohanó világunk nyüzsgésében, a folyamatos kényszerhelyzeteknek, a stressznek és a családi, esetleg munkahelyi vitáknak köszönhetően. Mozgásszervi betegségeink egyfajta visszajelzések helytelen életvitelünkről, amik azonban megnehezíthetik mindennapjainkat.

Gyógyuljon nyugodt, kellemes környezetben a Csónak vendégházban!

Ugyan léteznek különféle készítmények és gyógymódok, amikkel enyhíthetjük fájdalmainkat, de ha vannak természetes, sőt, élvezetes gyógyulási formák, miért választanánk mást? A gyógyfürdők, a feltörő termálvizeknek köszönhetően gyógyítják különböző mozgásszervi megbetegedéseinket, emellett a lelki nyugalom is könnyebben elérhető egy gyógyfürdőben.

Engedje meg, hogy elhívjuk Dávodba, ahol a falu nevezetessége egy gyógyfürdő, ahol kipihenheti egész éves fáradalmai! Csónak vendégházban is csak a kényelme a fő szempont, gyógyulásának érdekében igénybe veheti Wellness részlegünket is, mely tartalmazza a jakuzzit és a szaunát. Természetesen családja minden tagja megtalálhatja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Davod strand

Felszereltség/Befogadóképesség:

A vendégházban 2 db kétágyas szoba található, az apartman fürdőszobával, klímával, LCD televízióval, hűtővel és egy kisebb konyhával rendelkezik.

A vendégház mellett található a wellness részlegünk (jakuzzi és szauna), ahol öltöző és vizesblokk is van külön. A kertben egy gyerekmedence illetve egy felnőtt medence is található, továbbá a kedves vendégek a dézsa vizében is felfrissülhetnek. 

Szoba/apartman árak:

KIVÉVE KIEMELT IDŐSZAKBAN!

Áraink bruttó árak, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (IFA), amely 300 Ft/éj 18 év felettiek részére.

Kérjen Ön is ajánlatot a lenti űrlap segítségével: