Korcsetta vendégház

Fontos tudnivalók:

▸Ingyenes WIFI
▸Kerékpár, kenu és kajak kölcsönzés
▸Wellness részleg (jakuzzi és szauna)
▸Kültéri medence és dézsa
▸Őrzött parkoló az udvarban (ingyenes)
▸LCD televízió
▸Horgászati lehetőség a közelben saját stéggel
▸400 méteren belül gyógy- és termálfürdő, valamint csúszdapark és strandmedencék
▸SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H

Gyógyulás természetesen!

A legtöbb betegségnek lelki okai vannak, amiket csak nagyon nehezen, vagy szinte soha sem tudunk kellően lezárni, rohanó világunk nyüzsgésében, a folyamatos kényszerhelyzeteknek, a stressznek és a családi, esetleg munkahelyi vitáknak köszönhetően. Mozgásszervi betegségeink egyfajta visszajelzések helytelen életvitelünkről, amik azonban megnehezíthetik mindennapjainkat.

Gyógyuljon nyugodt, kellemes környezetben a Korcsetta Vendégházban!

Ugyan léteznek különféle készítmények és gyógymódok, amikkel enyhíthetjük fájdalmainkat, de ha vannak természetes, sőt, élvezetes gyógyulási formák, miért választanánk mást? A gyógyfürdők, a feltörő termálvizeknek köszönhetően gyógyítják különböző mozgásszervi megbetegedéseinket, emellett a lelki nyugalom is könnyebben elérhető egy gyógyfürdőben.

Engedje meg, hogy elhívjuk Dávodba, ahol a falu nevezetessége egy gyógyfürdő, ahol kipihenheti egész éves fáradalmai! 

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Davod strand

Dávodon a fürdőtől 400 méterre lévő üdülőházunkban várjuk kedves vendégeinket. Dávod Bajától 28 km-re, a Hercegszántói határátkelőtől, ill hercegszántói nevezetes Mária szobortól 6 km-re található. A falu leginkább gyógyfürdőjéről nevezetes, melyet különböző mozgásszervi betegségekben szenvedő embereknek ajánlanak, de a fürdőben hideg- vizes úszómedence, élménymedence, csúszdák és pancsoló is van. A környezet tárgyi és természeti szépségekben gazdag. A Ferenc-csatorna a Duna holtágaként mint kis folyam szeli ketté Dávodot és Püspökpusztát. A csatorna környezete igazán eredeti, horgászatra, csónakázásra hívogatja az idelátogatókat. Az üdülőház közvetlen a csatorna part mentén található,kellemes, nyugodt környezetben.

Szoba/apartman árak:

Áraink bruttó árak, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (IFA), amely 300 Ft/éj 18 év felettiek részére.

Kérjen Ön is ajánlatot a lenti űrlap segítségével: