Poszt megosztása

Céges rendezvények lebonyolítása

Mindegyik cégnek fontos a munkásai között a megfelelő kohézió. Csapatépítőink erre adnak megfelelő lehetőséget. Vendégházaink alkalmasak csapatépítők lebonyolítására, ahol legyen szó a cég vezetőiről, beosztottakról vagy alkalmazottakról, mind ki tudják pihenni a munka fáradalmit és az egymás közötti munkaviszonyt fejleszteni tudják. 

Ami kiemel minket a körzeti konkurensektől, az az hogy vendégházaink és panzióink wellness részleggel vannak felszerelve. Finn szauna, infra szauna és kinti fűtött medence, dézsa és jacuzzi áll rendelkezésre. 

Ezenfelül, pedig félpanziós szolgáltatásunknak hála az étkezésről sem kell gondoskodnia a vendégeknek. Mindenben állunk rendelkezésükre! Igény esetén pedig grillterasszal is szolgálni tudunk! 

Kérjen egyedi árajánlatot még ma!

Maradj naprakész

További bejegyzések

Kirándulás kisvasúttal a Gemenci Erdőben

Gemenci Állami Erdei Vasút (Pörböly – Gemenc – Bárányfok) A Gemenci erdő az Alföld nyugati szegélyén, a Sárközben terül el. A Sió torkolatától délre mintegy

Borkóstolás Hajóson

“Egy falu, ahol csak a bor lakik, de Ön mindig szívesen látott vendég” – Hajós – Pincefalu Hajós Magyarország déli részén, Kalocsától 20 km-re fekszik,

Hajósi Érseki Vadászkastély

A kalocsai érsekek kedvelt nyári lakó és mulatóhelye volt egykor a hajósi Érseki kastély, később pedig évente egyszer a csodatévő Szűz Mária búcsújáróhely gyónáshelyéül szolgált.