Poszt megosztása

Céges rendezvények lebonyolítása

Mindegyik cégnek fontos a munkásai között a megfelelő kohézió. Csapatépítőink erre adnak megfelelő lehetőséget. Vendégházaink alkalmasak csapatépítők lebonyolítására, ahol legyen szó a cég vezetőiről, beosztottakról vagy alkalmazottakról, mind ki tudják pihenni a munka fáradalmit és az egymás közötti munkaviszonyt fejleszteni tudják. 

Ami kiemel minket a körzeti konkurensektől, az az hogy vendégházaink és panzióink wellness részleggel vannak felszerelve. Finn szauna, infra szauna és kinti fűtött medence, dézsa és jacuzzi áll rendelkezésre. 

Ezenfelül, pedig félpanziós szolgáltatásunknak hála az étkezésről sem kell gondoskodnia a vendégeknek. Mindenben állunk rendelkezésükre! Igény esetén pedig grillterasszal is szolgálni tudunk! 

Kérjen egyedi árajánlatot még ma!

Maradj naprakész

További bejegyzések

Szarvasbőgés a Bácskában!

Ha szeptember, akkor szarvasbőgés! De mit is csinálnak ilyenkor a gímszarvasok, mi történik az erdők rejtekén és hogyan lehetünk részesei a természet egyik legcsodálatosabb előadásának?

Frigyes főherceg pavilonja

A vörösfenyőből készült épület Habsburg-Tescheni Albrecht főherceg megrendelésére készült 1894-ben Teschenben, és először a Lengyel Nemzeti Kiállításon építették fel Lembergben. Innen 1896-ban egyenesen Budapestre, a

Kirándulás kisvasúttal a Gemenci Erdőben

Gemenci Állami Erdei Vasút (Pörböly – Gemenc – Bárányfok) A Gemenci erdő az Alföld nyugati szegélyén, a Sárközben terül el. A Sió torkolatától délre mintegy