Poszt megosztása

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Családi nyaralás a Bácska szívében!

Családdal, rokonokkal és barátokkal a legjobb a kikapcsolódás és a pihenés. Sokan a természet közelében, vízparton, fürdő mellett vagy a városi nyaralást preferálják. Nálunk ehhez minden lehetőséget megtalálhatnak és ami fontos, hogy pénztárcabarát árakat kínálunk. Panzióink és vendégházaink Baján és annak környékén helyezkednek, úgy mint Dávodon, Nagybaracskán, Érsekhalmán és Hajóson. Mindazonáltal, ami kiemeli szállásainkat a körzeti konkurensektől, az az hogy vendégházaink és panzióink wellness részleggel vannak felszerelve megfizethető áron. Finn szauna, infra szauna, kinti fűtött medence (Dávod és Nagybaracska), dézsa és jacuzzi áll a kedves vendégeink rendelkezésére szinte mindegyik vendégházunknál, hogy vidéki, luxus körülményeket teremtsünk a szálláson tartózkodó családoknak.

Az aktív kikapcsolódást szeretők számára is olcsó lehetőségek állnak a rendelkezésükre. Lehetőség van kenutútára a Ferenc-csatornán, kisvasút kirándulásra a Gemenci erdőben, vízi élménytúrára Baján, kerékpározásra Hercegszántóra, borkóstolásra és kastélylátogatásra Hajóson.

Látogassanak el családjukkal a halászlé fővárosába és környékére a lehető legolcsóbb módon és élvezzék ki a vidék által nyújtott pihenési lehetőségeket.

Maradj naprakész

További bejegyzések