Poszt megosztása

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Csapatépítő a halászlé fővárosában és környékén!

Ahhoz, hogy a munkahelyi kohézió és együttműködés megfelelő és produktív legyen a beosztottak és a vezetőség között, időről időre csapatépítőkre van szükség. Vendégházaink a vidéki, bácskai környezetben tökéletes helyet biztosítanak ezekre az alkalmakra. Panzióink és vendégházaink wellness részleggel vannak ellátva, ahol a teljes – munkamentes kikapcsolódás biztosított. Az aktív és a passzív pihenésre is lehetőség van nálunk megfizethető áron. A Bácska híres minőségi borairól. Legyen szó Hajósról vagy Nemesnádudvarról. Hangulatos pincesorai és szőlőültetvényei igazi kikapcsolódást biztosítanak a nagyvárosi rohanás és stressz elől “menekülőknek.” Kenuzás és csónakozás a környék csatornáján és folyóin szintén megnyugtatást ad az embereknek. Egy bajai halászlét pedig hiba lenne kihagyni.

Keressenek minket bizalommal, hogy egy tartalmas, minőségi, megfizethető, vidéki csapatépítőn vegyenek részt a Bácska szívében.

Maradj naprakész

További bejegyzések

Családi nyaralás a Bácska szívében!

Családdal, rokonokkal és barátokkal a legjobb a kikapcsolódás és a pihenés. Sokan a természet közelében, vízparton, fürdő mellett vagy a városi nyaralást preferálják. Nálunk ehhez