Ponty-Lak vendégház

Pontylak vendeghaz

Fontos tudnivalók:

  • Foglalható szállások: 3 db egyszobás (kétágyas) és 1 db kétszobás (4 férőhelyes)
  • Szolgáltatások:

▸Ingyenes WIFI
▸Kerékpárkölcsönzés
▸Wellness részleg (jakuzzi és szauna)
▸Csónakbérlési lehetőség
▸Darts
▸Kültéri medence
▸Kamerával megfigyelt őrzött parkoló az udvarban (ingyenes)
▸Klimatizált szobák
▸LCD televízió
▸Kutyaboxok a kedvenceknek
▸Gyereksarok és gyerekjátékok
▸Horgászati lehetőség a közelben
▸400 méteren belül gyógy- és termálfürdő, valamint csúszdapark és strandmedencék

 

  • Postacím: Dávod, Gárdonyi Géza u. 4, 6524
  • Telefon: 06 70 334 0295

Gyógyulás természetesen!

A legtöbb betegségnek lelki okai vannak, amiket csak nagyon nehezen, vagy szinte soha sem tudunk kellően lezárni, rohanó világunk nyüzsgésében, a folyamatos kényszerhelyzeteknek, a stressznek és a családi, esetleg munkahelyi vitáknak köszönhetően. Mozgásszervi betegségeink egyfajta visszajelzések helytelen életvitelünkről, amik azonban megnehezíthetik mindennapjainkat.

Gyógyuljon nyugodt, kellemes környezetben a Ponty-Lak Vendégházban!

Ugyan léteznek különféle készítmények és gyógymódok, amikkel enyhíthetjük fájdalmainkat, de ha vannak természetes, sőt, élvezetes gyógyulási formák, miért választanánk mást? A gyógyfürdők, a feltörő termálvizeknek köszönhetően gyógyítják különböző mozgásszervi megbetegedéseinket, emellett a lelki nyugalom is könnyebben elérhető egy gyógyfürdőben.

Engedje meg, hogy elhívjuk Dávodba, ahol a falu nevezetessége egy gyógyfürdő, ahol kipihenheti egészéves fáradalmai! A Ponty-Lak vendégházban is csak a kényelme a fő szempont, gyógyulásának érdekében igénybe veheti Wellness részlegünket is, mely tartalmazza a jakuzzit és a szaunát. Természetesen családja minden tagja megtalálhatja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot: még kedvenceit sem kell otthon hagynia, ugyanis kutyaboxokkal is felszereltük vendégházunkat!

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Davod strand

Felszereltség/Befogadóképesség:

A vendégház alsó részén 3 db egyszobás (kétágyas) fürdőszobával, klímával, LCD televízióval, hűtővel felszerelt apartman és 1 db kétszobás ( 4 férőhelyes) családi apartmanból áll. A földszinten egy nagy étkező és egy konyha található még.

A vendégház egy saját wellness részleggel is rendelkezik (jakuzzi és szauna), ahol öltöző és vizesblokk is van külön. A kertben egy medence is fel van állítva, ahol a gyerekek kedvükre pancsolhatnak, a szülőkkel együtt is akár. Az emeleti részen két különálló családi apartman található, saját étkezővel és teakonyhával.

Természetesen ezek az apartmanok is klimatizáltak és LCD televizióval vannak felszerelve. Minden apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Az emelet másik részén a nyári időszakban ifjúsági szálló működik, külön fiú – lány öltözővel, fürdővel és wc-vel. Az ifjúsági rész is klimatizált és itt is van televízió. Saját zárható öltözőszekrények vannak kialakítva a gyerekeknek.

A Ponty-Lak Vendégház felszereltségéről bővebb infiormációt elérhetőségeinken kaphat!

Szoba/apartman árak:

Áraink bruttó árak, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (IFA), amely 300 Ft/éj 18 év felettiek részére.

Kérjen Ön is ajánlatot a lenti űrlap segítségével:

Scroll to Top