Poszt megosztása

Belecsobbantunk a nyárba!

A jó idő beköszöntével egyre többen látogatnak el hozzánk Dávodra, Nagybaracskára és Bajára. Legyen szó családokról, párokról, iskolai osztályokról vagy csapatépítőre érkezőkről, vendégházainkban mindenki megtalálja a helyét. 

Aki, az aktív kikapcsolódást szereti azoknak kerékpár- és kenutúrákkal, gemenci kisvasutazással és hajósi kastélylátogatással tudják eltölteni a szabadságukat. Viszont, ha valaki inkább a passzív pihenést szereti, akkor medencés és wellness-szel felszerelt szálláshelyeink nyújtanak nyugalmat a nálunk pihenőknek. 

A félpanziós ellátásunk pedig remek lehetősége arra, hogy a bácskai, helyi ízeket és ételeket kipróbálják az ide látogatók. Szakácsaink által készített finom és egészséges ételek mellett ha megszokottabb ételeket is ennének, akkor a Ponty-Bogyó Pizzériánk várja a vendégeket. Kedves és felkészült személyzetünk pedig mindenben áll a vendégek rendelkezésére. 

2022. július 1-jétől pedig már Ponty Prémium Kártyáinkat is megkapják a vendégek, amivel nagyszerű kedvezményekben részesülhetnek. 

Még ma foglaljatok nálunk egy hosszúhétvégét!

Maradj naprakész

További bejegyzések

Szarvasbőgés a Bácskában!

Ha szeptember, akkor szarvasbőgés! De mit is csinálnak ilyenkor a gímszarvasok, mi történik az erdők rejtekén és hogyan lehetünk részesei a természet egyik legcsodálatosabb előadásának?

Frigyes főherceg pavilonja

A vörösfenyőből készült épület Habsburg-Tescheni Albrecht főherceg megrendelésére készült 1894-ben Teschenben, és először a Lengyel Nemzeti Kiállításon építették fel Lembergben. Innen 1896-ban egyenesen Budapestre, a

Kirándulás kisvasúttal a Gemenci Erdőben

Gemenci Állami Erdei Vasút (Pörböly – Gemenc – Bárányfok) A Gemenci erdő az Alföld nyugati szegélyén, a Sárközben terül el. A Sió torkolatától délre mintegy